De afwerkingsmogelijkheden voor jouw veranda zijn eindeloos. Voor de gevelelementen heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo kan jouw veranda op maat worden uitgerust met de nodige schuiframen met vlakke dorpel, vaste deuren, draai-kip-ramen, enz. zodat je optimaal kan genieten van je tuin. Ook op maat gemaakte vliegenramen en zonwering behoren tot de mogelijkheden.

Een volledig geïntegreerde verlichting is de kers op de taart. Zo werken we in de dakliggers LED-spots rechtstreeks in en worden LED-strips in het plat dak of de oversteek geïntegreerd. Je kan verder ook voor bijkomend comfort kiezen, zoals een ingebouwd domoticasysteem en ingewerkte luidsprekers of verluchtingssystemen.

 

Contacteer ons voor meer info over de afwerkingsmogelijkheden van jouw veranda!

 

Afwerkingsmogelijkheden

Geoptimaliseerd door Optimole