DEALER WORDEN
BIJ PAUWELS

De voordelen van werken als Pauwels
dealer zijn eindeloos.
Leer er meer over hieronder!

WORD JIJ PARTNER BIJ PAUWELS?

Pauwels maakt reeds meer dan 60 jaar veranda’s, ramen en deuren van topkwaliteit. Eigen plaatsingsploegen, moderne technieken en topproducten staan garant voor een niet te evenaren kwaliteit.Ontdek waarom partner worden bij Pauwels jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen.

pauwels oprolbaar zonweringsdoek

WORD JIJ PARTNER BIJ PAUWELS?

Pauwels maakt reeds meer dan 60 jaar veranda’s, ramen en deuren van topkwaliteit. Eigen plaatsingsploegen, moderne technieken en topproducten staan garant voor een niet te evenaren kwaliteit.Ontdek waarom partner worden bij Pauwels jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen.

WAAROM KIEZEN VOOR PAUWELS

Aluminium ramen en deuren zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg mooi om te zien. Aluminium ramen en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, waardoor je altijd de perfecte match vindt voor jouw klanten. Bij Pauwels staat kwaliteit steeds op nummer één. Zo kan je met een gerust hart vertrekken naar je klant en ben je zeker van je materialen. Zo kan je je stempel drukken op het geleverde werk zonder extra zorgen.

Pauwels wil met elke partner een langdurige, duurzame relatie opbouwen die voor beide partijen voordelig is en een toegevoegde waarde voor Pauwels, partner als klant kent. Wil je meer weten over de voordelen? Lees ze hieronder!

Heb je liever dat een van onze medewerkers jou meteen opbelt? Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk op!

Huisbezoek vertegenwoordiger
OMZETKORTINGEN

Pauwels denkt mee en geeft extra korting wanneer je meer afneemt. Dit drukt de kost voor jou en bevordert toekomstige samenwerkingen.

PLOOIWERKEN INHOUSE

Om kwaliteit te garanderen, behoudt Pauwels alle plooiwerken inhouse. Zo zijn we steeds zeker dat al het materiaal volgens Pauwels-standaard jouw richting uitkomen.

EEN CONTACTPERSOON VOOR AL JE VRAGEN

Geen zeven verschillende contactpersonen voor je vragen, maar 1 persoon die je verder helpt met alles wat je nodig hebt.

VOLLEDIG GAMMA VAN REYNAERS

Bij Pauwels kan je ook steeds beroep doen op het volledige gamma van Reynaers. Kwaliteit verzekerd.

OFFERTE BINNEN DE 72U

Bij Pauwels ontvang je altijd je offerte binnen de 72u na aanvragen. Zo kan je ook snel terugkoppelen naar jouw klanten.

GLAS

Ook glas kan je bestellen bij Pauwels. Dan ben je zeker van de kwaliteit, afmetingen en geniet je van het gemak van alles te bestellen bij één leverancier.

Opmeting
FINANCIËLE EN ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Pauwels wil samen met jou en je bedrijf groeien. Daarom ondersteunen we financieel en administratief waar mogelijk. Zo kan jij focussen op wat echt belangrijk is.

TRANSPORT OP AANVRAAG

Transport nodig voor het materiaal? Vraag het dan zeker na en wij helpen graag. Het materiaal wordt geleverd waar jij het nodig hebt.

MARKTCONFORME PRIJZEN

Pauwels staat voor kwaliteit. Dat wil niet zeggen dat je je blauw hoeft te betalen. Wij bieden marktconforme prijzen.

LEVERING BINNEN 8 WEKEN

Je mag je levering steeds verwachten binnen de acht weken na je bestelling. Zo ben je steeds zeker van de opvolging voor je klanten.

REGELMATIGE UPDATES OVER PLANNING

Pauwels communiceert steeds proactief naar jou. Op die manier word je meegenomen in het proces en hoef je je geen zorgen te maken over de planning.

ZELF PAUWELS DEALER WORDEN?

Interesse om ook een Pauwels Partner te worden? Vul het onderstaande contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk om te horen wat we voor jou kunnen betekenen.

    FIER OP ONS DEALERNETWERK

    Naast onze particuliere klanten hebben we ook een professioneel netwerk opgezet in het binnen- en buitenland om onze producten te verdelen. Met meer dan 25 zorgvuldig gekozen partners kunnen we terecht fier zijn op ons dealernetwerk. Het dealernetwerk van Pauwels staat steeds klaar om jouw project te realiseren met de juiste producten.

    • Ramen & Deuren
      Veranda’s