VERANDA
MET GLAZEN DAK

Combineer de Glass Line met aluminium of glazen liggers.

EEN GLASHELDER PRODUCT

Met de Glass Line geven we een antwoord op de blijvend actuele trend van de traditionele veranda met glazen dak. Uiteraard is deze volledig aangepast aan de huidige eisen op het vlak van esthetiek en techniek. Kortom, een smaakvolle glasconstructie die teruggaat naar de essentie! De ruime lichtinval en de eindeloze afwerkingsmogelijkheden maken van dit verandaontwerp een topper binnen het Pauwels gamma.

KLASSIEK VERANDA CONCEPT

VOLLEDIG GLAZEN DAK

ALUMINIUM OF GLAZEN DAKLIGGERS

EEN TRADITIONELE VERANDA MET GLAZEN DAK

Onze Glass Line leunt het dichtst aan bij de term ‘veranda’. Ook bij dit type aluminium veranda maken we een onderscheid wat betreft de keuze van de dakliggers. Zo kan je gaan voor een veranda met glazen vinnen of met aluminium dakliggers. Hieronder geven we kort uitleg wat er kenmerkend is voor de verschillende types. Nog meer leren over de voordelen van een aluminium veranda met glazen dak? Dan zetten we voor jou onze Glass Line graag nog eens in de kijker!

MET PROFIELEN

MET PROFIELEN

veranda glazen dak en aluminium dakprofielen

De Glass Line is een veranda met glazen dak. Dit dak wordt standaard met aluminium profielen voorzien, die een breedte hebben van slechts 55 mm. Deze profielen zijn kokervormig of in een T-vorm. Er kan ook verlichting worden ingebouwd en alle RAL kleuren zijn mogelijk.

MET GLAZEN VINNEN

veranda met glazen dak en glazen dakvinnen

Om te zorgen voor een maximale lichtinval bij een Glass Line kan je ook kiezen voor glazen dakdragers. Hierbij worden er glazen dakvinnen gebruikt in plaats van de standaard aluminium dakprofielen. Zo bestaat het dakgedeelte uitsluitend uit glas en creëer je een unieke glasconstructie. De techniciteit die hiermee gepaard gaat is een visitekaartje van de firma.

GLASS LINE

GLASS LINE

GLASS LINE

GLASS LINE

GLASS LINE

GLASS LINE

Trotse en gelukkige eigenaars van een prachtige veranda!

Wij zijn sinds kort de trotse en gelukkige eigenaars van een prachtige veranda, zoals wellicht iedere klant die maanden aan het voorbereiden is en uiteindelijk op drie dagen tijd het resultaat ziet. We waren zeker zeer tevreden over het volledige proces, van verkoopsgesprek, tot technische informatie, correcte communicatie,... Jullie firma mag zich zeker profileren als een bedrijf met een kwaliteitsvolle dienstverlening en een goed product. Ook de eigen vakmensen waren correct en hebben goed werk verricht. We zullen zeker niet nalaten uw firma aan te bevelen, in de eerste plaats aan onze ouders die ook dit jaar van start willen gaan met de bouw van hun veranda. We zijn dan ook blij dat we een correcte bedrijfskeuze gemaakt hebben, die zich wellicht in het iets duurdere segment bevindt, maar uw firma onderscheidt zich zeker in jullie totaalpakket.

Fam. Smeysters - Fransen

Herstelling op een professionele manier uitgevoerd!

Er werd nieuwe dakbeglazing geplaatst in onze bestaande veranda, bij deze wil ik de mensen bedanken die dit hebben gerealiseerd. Deze herstelling is gebeurd in niet te beste weersomstandigheden en is toch op een professionele manier uitgevoerd.

Stefaan T.

We merken dat het zichtbaar beter is bij Pauwels!

Alles naar wens verlopen en perfecte opmeting! We hebben hier van alles zien passeren... Van kleine stukjes tot grote ramen, was wel indrukwekkend. Wat we jullie zeker nog wilde laten weten: perfecte plaatsing, dikke chapeau aan Wim, Mario, Stefano, Orwig en Chris. Echte vakmensen! En knap werk van Jos! We merken dat het zichtbaar beter is bij Pauwels.

Fam. Janssens - Goffin

Een meer dan geslaagd project!

Vanaf nu staat er ook in Eernegem een woninguitbouw (ik vind dit zelfs meer dan zomaar “een veranda”) van Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren! Dankzij eerst en vooral de bijzonder goede voorbereiding, opmeting en uitwerking, maar vooral ook dankzij een bijzonder professionele plaatsing, kunnen wij spreken van een meer dan geslaagd project (met de kennis/vaststellingen waar wij op vandaag over beschikken). Mag ik jullie vragen om deze felicitaties zeker ook nog eens over te maken aan jullie medewerkers! Zij hebben dat fantastisch gedaan. Ik weet vanuit mijn dagdagelijkse professionele leven hoe belangrijk het is om met goede medewerkers te kunnen werken. Bijzondere dank aan het ganse team van Pauwels.

Fam. Olivier - Eernegem

Een project om als ploeg fier op te zijn!

De geplooide stukken pasten uitstekend, met de laatste aanpassingen ter plaatse, zoals voorzien, wordt dit een project om als ploeg fier over te zijn. Bij gelegenheid, hetzij bij plaatsing of nadien, aan jou de keuze, van harte welkom voor een drankje, warm of koud. Nogmaals gemeende merci!

Willy M.

Professionele aanpak tijdens het volledige proces van onze aanbouw!

Langs deze weg willen wij jullie allemaal nog eens van harte bedanken voor de professionele aanpak tijdens het volledige proces van onze aanbouw. Startende bij jou Lieven vanaf het eerste contact met de firma Pauwels, het ontwerp en begeleiding. TOP. Ook een dikke proficiat aan de ganse ploeg van Wim die zorgden voor een perfecte maar heel spannende plaatsing. Eén voor één super vriendelijke mannen, een topteam met een uitstekende vakkennis! Ook een dank aan de mensen die we niet hebben ontmoet maar ook hun bijdrage hebben geleverd bij de aanbouw.

Fam. Luwaert - Ronse