ALUMINIUM
RAMEN

Het visitekaartje van je woning!

DUURZAME SCHOONHEID

Aluminium ramen zijn veelzijdig, duurzaam, sterk en bieden uitstekende isolatiewaarden. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat aluminium ramen en deuren het perfecte product zijn voor je nieuwbouw- of renovatieproject. Als officiële Reynaers partner hebben we de juiste ramen voor je project: van klassiek en romantisch tot strak en modern.

ALUMINIUM RAMEN OP MAAT

De profielen van Reynaers Aluminium zijn klaar voor de energienormen van vandaag én van morgen. Ook als je kiest voor prachtige grote ramen en schuiframen, is je woning altijd op-en-top geïsoleerd. Het driekamersysteem van onze aluminium profielen houdt de koude buiten en de warmte binnen. In de unieke middendichting zitten extra luchtkamers, voor een nog sterkere thermische isolatie. Alle ramen en deuren worden op maat gemaakt in onze ateliers en volledig naar jouw wens.

MODERNE RAMEN

MODERNE RAMEN

moderne aluminium ramen pauwels

Masterline 8

Onze Masterline 8 ramen weerspiegelen de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht gecombineerd met een uitstekende isolatie. Deze ramen blinken uit door hun tijdloos design.

STEELLOOK RAMEN

pauwels steellook ramen

SlimLine 38

De tweede categorie van ramen zijn onze SlimLine 38 ramen. Deze profielen kan je herkennen aan de fijne profilering, waardoor deze ramen perfect gebruikt kunnen worden voor een pastorie- en hoevestijl, maar ook als product bij minimalistische architectuur.

KLEUREN

Al onze profielen worden gekleurd door middel van poedercoating, wat milieuvriendelijker is dan natlakken. Er kan gekozen worden uit alle RAL kleuren.

De juiste krukken voor de juiste ramen. Een passende kruk draagt bij tot het karakter van je woning.

Al onze aluminium ramen worden voorzien met de nodige thermische onderbrekingen om een uitstekende isolatie te garanderen.

MEER INFO, AFSPRAAK GEWENST OF PROFESSIONEEL ADVIES NODIG?

Onze professionals staan klaar om je raad en deskundig advies te geven.