ALUMINIUM
SCHUIFRAMEN

Lichte raamprofielen uit ijzersterk materiaal met maximale lichtinval.

SLANKE PROFIELEN, STERKE OPLOSSINGEN

Aluminium schuiframen zijn het antwoord als je op zoek bent naar schuiframen met grote glasoppervlakten. Ze koppelen een slank design aan een topkwaliteit. Tegelijkertijd zorgen ze ook voor een ideale verbinding tussen binnen en buiten. Als je ook nog rekening houdt dat aluminium een groen product is, dan weet je direct waarom veel mensen voor aluminium schuiframen kiezen. Je zal versteld staan van de lichtinval en het extra ruimtelijke gevoel. In het gamma van onze schuiframen maken we een onderscheid tussen de “traditionele” schuiframen en de minimalistische schuiframen. Beide reeksen bieden talloze geveloplossingen op maat en zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij jouw smaak en persoonlijkheid. Ontdek al onze hoogkwalitatieve schuifraamoplossingen.

TRADITIONELE SCHUIFRAMEN

ONTDEK CONCEPTPATIO 130

ONTDEK CONCEPTPATIO 130

conceptpatio 130 reynaers schuiframen

ConceptPatio 130 is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten. Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Bovendien maakt ConceptPatio 130 niet alleen schuiframen mogelijk met een hoogte tot 2,70 m, maar ook glasgewichten van de opengaande vleugel tot 300 kg. Dit systeem is zowel met een schuif als met een hefschuif beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en drierail. Daarbovenop is het ook toepasbaar in een hoekoplossing (enkel hefschuif), waarbij twee schuivende delen op de hoek sluiten. Dat garandeert de beste buitenbeleving, omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

ONTDEK CONCEPTPATIO 155

concept patio aluminium schuiframen reynaers

ConceptPatio 155 is een hoogisolerend systeem voor schuiframen in zeer energiezuinige bouwprojecten. Om aan de strenge eisen van lage-energiewoningen en passiefbouw te voldoen, kan je ook nog kiezen voor ConceptPatio 155 Hl. Dit systeem kan worden aangewend voor schuiframen met een hoogte tot 3,6 m en glasgewichten van de opengaande vleugel tot 400 kg. Bovendien is het ook uitermate geschikt voor de toepassing van drievoudige beglazing. ConceptPatio 155 is als schuif- en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en drierail. Dit systeem maakt een hoekoplossing (zowel schuif als hefschuif) mogelijk, waarbij twee schuivende delen op de hoek sluiten – met een optimale, onbelemmerde buitenbeleving als resultaat.

ONTDEK MASTERPATIO

masterpatio schuiframen reynaers aluminium

Natuurlijk wil je wonen in duurzame schoonheid. Maar je wil ook volop genieten van de schoonheid rondom je huis. Dankzij MasterPatio, het nieuwste systeem van Reynaers Aluminium, doe je het meteen allebei. Dit innovatieve schuifraamsysteem zorgt voor een unieke woonbeleving, waarbij de schoonheid van binnen en buiten in elkaar overlopen. MasterPatio is bijzonder duurzaam op elk gebied. Zo resulteert zijn sterke energieprestatie in lagere facturen. Het is een hoogkwalitatieve toepassing waar je van blijft genieten, een leven lang. MasterPatio is een superisolerend systeem voor schuiframen in zeer energiezuinige bouwprojecten. MasterPatio voldoet aan de strenge eisen van lage-energiewoningen en passiefbouw. Tevens is het ook uitermate geschikt voor de toepassing van drievoudige beglazing.

MINIMALISTISCHE SCHUIFRAMEN

ONTDEK MASTERPATIO

ONTDEK SLIMPATIO

pauwels reynaers slimpatio schuiframen

SlimPatio 68 is ons sterk geïsoleerde, ultraslanke schuifsysteem dat comfort en stijl naar een hoger niveau tilt. Dankzij hun minimalistische ontwerp zorgen de premium schuiframen voor een maximale daglichttoetreding en een optimaal panoramisch uitzicht. De slanke zichtlijnen (34mm) zorgen voor een maximaal buitengevoel, terwijl open hoek- en pocketopeningen een ononderbroken uitzicht bieden. Slimpatio is een “portefeuille” systeem voor de inbouw van dubbele isolerende beglazing met een maximale inbouwhoogte van 2,7m.

ONTDEK ORAMA

orama schuifraamsysteem pauwels

Orama ramen als visitekaartje van je woning! Deze schuiframen kenmerken zich door een minimum aan aluminium en een maximum aan glas. Dit minimalistisch design wordt nog versterkt door de profielen subtiel weg te werken in vloer en muren. Dit fijne, maar krachtige profielsysteem leent zich uitstekend voor moderne en minimalistische projecten. Het draagt zowel dubbele als drievoudige beglazing met een glasgewicht van de opengaande vleugel tot 400 kg.

Al onze profielen worden gekleurd door middel van poedercoating, wat milieuvriendelijker is dan natlakken. Er kan gekozen worden uit alle RAL kleuren.

De juiste krukken voor de juiste deuren. Een passende kruk draagt bij tot het karakter van je woning.

Al onze aluminium schuiframen worden voorzien met de nodige thermische onderbrekingen om een uitstekende isolatie te garanderen.

MEER INFO, AFSPRAAK GEWENST OF PROFESSIONEEL ADVIES NODIG?

Onze professionals staan klaar om je raad en deskundig advies te geven.