ALUMINIUM
DEUREN

Een veilige en duurzame toegang tot je woning.

DUURZAME BLIKVANGER

Een deur is veel meer dan de toegang tot je woning. Onze aluminium deuren zijn duurzaam en leveren sterke thermische prestaties. Ze zijn heel goed bestand tegen inbraak en ook brandveilig. Dankzij de verschillende stijlen zorgen we ervoor dat onze deuren perfect bij jouw type woning past.

ONTDEK MASTERLINE 8

ONTDEK MASTERLINE 8

masterline 8 aluminium deur reynaers bij pauwels

Zoek je deuren in een moderne uitvoering? Dan zijn onze Masterline 8 deuren de perfecte oplossing. Deze deuren worden voorzien in een vlakke uitvoering, wat wil zeggen dat de vleugels in dezelfde lijn liggen als de vaste kader.

ONTDEK SLIMLINE 38

slimline 38 reynaers aluminium deuren bij pauwels

Deze profielen zijn te herkennen aan de fijne profilering. Hierdoor kan je de deuren perfect gebruiken voor een pastorie- en hoevestijl, maar ook als product bij minimalistische architectuur. Bij dit type aluminium deuren verspringt de vleugel ten opzichte van de vaste kader.

ONTDEK MASTERLINE 8 PIVOT DEUR

masterline 8 aluminium pivot deur reynaers bij pauwels

Pivoterende deuren hebben draaipunten in de vloer en het plafond en draaien rond hun eigen verticale as. Een pivotdeur is uitermate geschikt voor hoge en brede deuren. Dit geeft elk interieur een strakke en elegante look. De veelzijdige MasterLine 8-pivotdeuren vormen een elegante blikvanger voor elke woning.

Al onze profielen worden gekleurd door middel van poedercoating, wat milieuvriendelijker is dan natlakken. Er kan gekozen worden uit alle RAL kleuren.

Open je deuren in stijl met de juiste deurtrekkers. We bieden een passende oplossing aan voor verschillende stijlen.

De juiste uitstraling van je deuren begint bij het kiezen van de invulling. Ga je voor glas of liever een sierpaneel op maat? Of een echte strakke afwerking met een vleugeloverdekkend paneel?

MEER INFO, AFSPRAAK GEWENST OF PROFESSIONEEL ADVIES NODIG?

Onze professionals staan klaar om je raad en deskundig advies te geven.