VERANDA
MET PLAT DAK

Ga voor de Kreativ Line al dan niet in combinatie met een lichtstraat.

VERANDA MET PLAT DAK BIEDT TAL VAN MOGELIJKHEDEN

De Kreativ Line, gekenmerkt als een veranda met plat dak, is meer dan een uitbreiding van jouw woning. Deze topper onder onze creaties is maximaal geïntegreerd en tilt jouw woning naar een hoger niveau. Een superieure afwerking op maat, modern of klassiek, zorgt voor de finishing touch. Jouw veranda wordt een volwaardige ruimte waar je kan genieten van rust, licht en éxtra ruimte!

PLAT DAK

INGEBOUWDE KOEPEL MOGELIJK

MODERNE OF KLASSIEKE AFWERKING

VIND DE STIJL DIE BIJ JE PAST

Ben jij fan van een veranda met plat dak? De Kreativ Line is ontwikkeld om aan te sluiten bij elk type woning. Bij Pauwels hebben we deze line zelf nog eens onderverdeeld in zes verschillende types. Dit om jou een beter idee te geven in verband met alle mogelijkheden. Hieronder geven we een korte toelichting over de verschillende stijlen die we aanbieden.

MODERN

MODERN

moderne veranda met plat dak pauwels

De Kreativ Line Modern wordt gekenmerkt door een eigentijdse moderne uitstraling, een strakke aluminium gootafwerking en grote glaspartijen met of zonder profielen. Gecombineerd met fijne en strakke schuiframen creëren we een maximum aan glas. Hiermee zorgen we voor een moderne uitstraling voor jouw woonuitbreiding.

MINIMAL

minimalistische veranda met plat dak pauwels

Deze tijdloze line is ontworpen voor wie droomt van een aanbouw met een ultramoderne, strakke en minimalistische look. De ramen worden opgetrokken tot aan de fijne dakrand. Het plafond “valt” als het ware achter de ramen naar beneden. Van binnenuit zie je enkel slanke verticale profielen en een minimum aan steunpalen. Deze zorgen mee voor de stabiliteit van onze dakconstructie.

LOUNGE

aluminium veranda met plat dak pauwels

Dit type van de Kreativ Line is een totaal nieuwe benadering van de veranda: gedurfd en modern, elegant en geraffineerd, minimalistisch en uitgesproken hedendaags. Kenmerkend hiervoor is het vinmotief als dakoversteek in combinatie met minimalistische ramen. De Lounge Line is de oplossing voor wie op zoek is naar een unieke woonuitbreiding met plat dak.

CUBE

pauwels veranda met plat dak kreativ line cube

Deze line is een afgeleide van de Kreativ Line Lounge waarbij het vinmotief wordt vervangen door een “cube” effect. De oversteek en de opstand van de Cube Line lopen perfect over in de steunpalen. Dit zorgt voor een modern en uniform geheel. De invulling van de verticale elementen zijn volledig op maat te ontwerpen.

CLASSIC

klassieke veranda met plat dak pauwels kreativ line

De Kreativ Line Classic is de klassieker in het Pauwels gamma en het resultaat van een zoektocht naar meer comfort. Een klassieke uitstraling, geprofileerde aluminium dakgoot en glaspartijen met of zonder kruishouten en sierpanelen kenmerken deze line. Kies voor een houten afwerking van de dakoversteek om een traditionele uitstraling aan jouw veranda te geven.

VINTAGE

vintage veranda met plat dak pauwels kreativ line

Met de Vintage Line keren we terug naar de nostalgische orangerie uit de 19de eeuw, geoptimaliseerd met de innovatieve technieken van vandaag. De gebruikte raamprofielen zijn gebaseerd op een steellook uitvoering. Deze zorgen met hun afgeronde vorm voor een mooi geheel. De Kreativ Line Vintage is een toonbeeld van elegantie, tijdloos design en afwerking van een ongekende kwaliteit!

KREATIV LINE

KREATIV LINE

KREATIV LINE

KREATIV LINE

KREATIV LINE

KREATIV LINE

Trotse en gelukkige eigenaars van een prachtige veranda!

Wij zijn sinds kort de trotse en gelukkige eigenaars van een prachtige veranda, zoals wellicht iedere klant die maanden aan het voorbereiden is en uiteindelijk op drie dagen tijd het resultaat ziet. We waren zeker zeer tevreden over het volledige proces, van verkoopsgesprek, tot technische informatie, correcte communicatie,... Jullie firma mag zich zeker profileren als een bedrijf met een kwaliteitsvolle dienstverlening en een goed product. Ook de eigen vakmensen waren correct en hebben goed werk verricht. We zullen zeker niet nalaten uw firma aan te bevelen, in de eerste plaats aan onze ouders die ook dit jaar van start willen gaan met de bouw van hun veranda. We zijn dan ook blij dat we een correcte bedrijfskeuze gemaakt hebben, die zich wellicht in het iets duurdere segment bevindt, maar uw firma onderscheidt zich zeker in jullie totaalpakket.

Fam. Smeysters - Fransen

Herstelling op een professionele manier uitgevoerd!

Er werd nieuwe dakbeglazing geplaatst in onze bestaande veranda, bij deze wil ik de mensen bedanken die dit hebben gerealiseerd. Deze herstelling is gebeurd in niet te beste weersomstandigheden en is toch op een professionele manier uitgevoerd.

Stefaan T.

We merken dat het zichtbaar beter is bij Pauwels!

Alles naar wens verlopen en perfecte opmeting! We hebben hier van alles zien passeren... Van kleine stukjes tot grote ramen, was wel indrukwekkend. Wat we jullie zeker nog wilde laten weten: perfecte plaatsing, dikke chapeau aan Wim, Mario, Stefano, Orwig en Chris. Echte vakmensen! En knap werk van Jos! We merken dat het zichtbaar beter is bij Pauwels.

Fam. Janssens - Goffin

Een meer dan geslaagd project!

Vanaf nu staat er ook in Eernegem een woninguitbouw (ik vind dit zelfs meer dan zomaar “een veranda”) van Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren! Dankzij eerst en vooral de bijzonder goede voorbereiding, opmeting en uitwerking, maar vooral ook dankzij een bijzonder professionele plaatsing, kunnen wij spreken van een meer dan geslaagd project (met de kennis/vaststellingen waar wij op vandaag over beschikken). Mag ik jullie vragen om deze felicitaties zeker ook nog eens over te maken aan jullie medewerkers! Zij hebben dat fantastisch gedaan. Ik weet vanuit mijn dagdagelijkse professionele leven hoe belangrijk het is om met goede medewerkers te kunnen werken. Bijzondere dank aan het ganse team van Pauwels.

Fam. Olivier - Eernegem

Een project om als ploeg fier op te zijn!

De geplooide stukken pasten uitstekend, met de laatste aanpassingen ter plaatse, zoals voorzien, wordt dit een project om als ploeg fier over te zijn. Bij gelegenheid, hetzij bij plaatsing of nadien, aan jou de keuze, van harte welkom voor een drankje, warm of koud. Nogmaals gemeende merci!

Willy M.

Professionele aanpak tijdens het volledige proces van onze aanbouw!

Langs deze weg willen wij jullie allemaal nog eens van harte bedanken voor de professionele aanpak tijdens het volledige proces van onze aanbouw. Startende bij jou Lieven vanaf het eerste contact met de firma Pauwels, het ontwerp en begeleiding. TOP. Ook een dikke proficiat aan de ganse ploeg van Wim die zorgden voor een perfecte maar heel spannende plaatsing. Eén voor één super vriendelijke mannen, een topteam met een uitstekende vakkennis! Ook een dank aan de mensen die we niet hebben ontmoet maar ook hun bijdrage hebben geleverd bij de aanbouw.

Fam. Luwaert - Ronse