ALUMINIUM
PERGOLA OF POOLHOUSE

Creëer een unieke buitenruimte met de Outdoor Line.

HET ULTIEME BUITENGEVOEL

Om het ultieme buitengevoel tot zijn recht te laten komen, voegden we de Outdoor Line toe aan het Pauwels gamma. De Outdoor Line omvat twee verschillende categorieën: pergola of poolhouse. Beide categorieën geven een nieuwe betekenis aan het ‘buitenleven’. Koken in de tuin, genieten van het buitenterras, ontspannen in de perfecte mancave … De Outdoor Line biedt tal van mogelijkheden en is een échte meerwaarde voor jouw woning!

PLAT DAK, GLAZEN DAK OF MET LAMELLEN

MET OF ZONDER (GLAZEN) BESCHERMINGSWANDEN

VRIJSTAANDE VERANDA OF AANBOUW

Bij de Outdoor Line maken we een onderscheid tussen een pergola en een poolhouse. Beide modellen kunnen afgesloten worden met vaste ramen en/of glazen beschermingswanden die voor de nodige beschutting tegen regen, zon of wind zorgt.

PERGOLA

PERGOLA

pauwels outdoor line terrasoverkapping

We spreken over een pergola of terrasoverkapping als deze aangebouwd kan worden aan de bestaande woning. Een pergola kan voorzien worden met een plat dak of een glazen dak.

POOLHOUSE

pauwels veranda outdoor line wit aluminium poolhouse

Een andere uitvoering van onze Outdoor Line is de Poolhouse. Kenmerkend voor de Poolhouse is dat deze een vrijstaande positionering heeft, los van de woning. Ook voor dit model kan er gekozen worden voor verschillende afwerkingen en stijlen, volledig op maat.

SLUIT JE AF VAN DE WERELD

Voor onze Outdoor Line bieden we ook elementen aan die ervoor zorgen dat de constructie gedeeltelijk of volledig afgesloten kan worden. Hiervoor maken we een onderscheid tussen screens en glazen schuifwanden.

SCREENS

SCREENS

pergola met wandscreens en dakscreens

De pergola’s met zonwerend doek bieden het ideale antwoord voor je tuin en/of horeca project. Ze zorgen voor de nodige beschutting tegen zon en regen. Bovendien kan er privacy worden verkregen wanneer je dat wenst. Je kan het geheel nog aangenamer maken met extra verwarming en verlichting. Noem het gerust de sfeermakers van het terras.

GLAZEN WAND

pauwels outdoor line veranda met glazen schuifwand

Geniet van je pergola of poolhouse die volledig is beschermd tegen weer en wind. Volledig glazen schuifwanden betekenen puur woonplezier en maximaal comfort. Je krijgt een op maat gemaakte oplossing die perfect op jouw behoeften is afgestemd. Dit type (niet geïsoleerd) schuifraam zorgt ervoor dat je een maximaal zicht hebt op je tuin. De profielen zijn zeer subtiel verwerkt en verstoren het zicht niet. De rails kunnen in de grond worden aangebracht. Dit geeft een nog strakkere look en vermijdt een overstap tussen binnen en buiten. Deze schuifwanden sluiten minder goed af dan de schuifwanden die in een veranda worden geplaatst, maar beschermen je toch optimaal tegen wind en regen.

OUTDOOR LINE

OUTDOOR LINE

OUTDOOR LINE

OUTDOOR LINE

OUTDOOR LINE

OUTDOOR LINE

Trotse en gelukkige eigenaars van een prachtige veranda!

Wij zijn sinds kort de trotse en gelukkige eigenaars van een prachtige veranda, zoals wellicht iedere klant die maanden aan het voorbereiden is en uiteindelijk op drie dagen tijd het resultaat ziet. We waren zeker zeer tevreden over het volledige proces, van verkoopsgesprek, tot technische informatie, correcte communicatie,... Jullie firma mag zich zeker profileren als een bedrijf met een kwaliteitsvolle dienstverlening en een goed product. Ook de eigen vakmensen waren correct en hebben goed werk verricht. We zullen zeker niet nalaten uw firma aan te bevelen, in de eerste plaats aan onze ouders die ook dit jaar van start willen gaan met de bouw van hun veranda. We zijn dan ook blij dat we een correcte bedrijfskeuze gemaakt hebben, die zich wellicht in het iets duurdere segment bevindt, maar uw firma onderscheidt zich zeker in jullie totaalpakket.

Fam. Smeysters - Fransen

Herstelling op een professionele manier uitgevoerd!

Er werd nieuwe dakbeglazing geplaatst in onze bestaande veranda, bij deze wil ik de mensen bedanken die dit hebben gerealiseerd. Deze herstelling is gebeurd in niet te beste weersomstandigheden en is toch op een professionele manier uitgevoerd.

Stefaan T.

We merken dat het zichtbaar beter is bij Pauwels!

Alles naar wens verlopen en perfecte opmeting! We hebben hier van alles zien passeren... Van kleine stukjes tot grote ramen, was wel indrukwekkend. Wat we jullie zeker nog wilde laten weten: perfecte plaatsing, dikke chapeau aan Wim, Mario, Stefano, Orwig en Chris. Echte vakmensen! En knap werk van Jos! We merken dat het zichtbaar beter is bij Pauwels.

Fam. Janssens - Goffin

Een meer dan geslaagd project!

Vanaf nu staat er ook in Eernegem een woninguitbouw (ik vind dit zelfs meer dan zomaar “een veranda”) van Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren! Dankzij eerst en vooral de bijzonder goede voorbereiding, opmeting en uitwerking, maar vooral ook dankzij een bijzonder professionele plaatsing, kunnen wij spreken van een meer dan geslaagd project (met de kennis/vaststellingen waar wij op vandaag over beschikken). Mag ik jullie vragen om deze felicitaties zeker ook nog eens over te maken aan jullie medewerkers! Zij hebben dat fantastisch gedaan. Ik weet vanuit mijn dagdagelijkse professionele leven hoe belangrijk het is om met goede medewerkers te kunnen werken. Bijzondere dank aan het ganse team van Pauwels.

Fam. Olivier - Eernegem

Een project om als ploeg fier op te zijn!

De geplooide stukken pasten uitstekend, met de laatste aanpassingen ter plaatse, zoals voorzien, wordt dit een project om als ploeg fier over te zijn. Bij gelegenheid, hetzij bij plaatsing of nadien, aan jou de keuze, van harte welkom voor een drankje, warm of koud. Nogmaals gemeende merci!

Willy M.

Professionele aanpak tijdens het volledige proces van onze aanbouw!

Langs deze weg willen wij jullie allemaal nog eens van harte bedanken voor de professionele aanpak tijdens het volledige proces van onze aanbouw. Startende bij jou Lieven vanaf het eerste contact met de firma Pauwels, het ontwerp en begeleiding. TOP. Ook een dikke proficiat aan de ganse ploeg van Wim die zorgden voor een perfecte maar heel spannende plaatsing. Eén voor één super vriendelijke mannen, een topteam met een uitstekende vakkennis! Ook een dank aan de mensen die we niet hebben ontmoet maar ook hun bijdrage hebben geleverd bij de aanbouw.

Fam. Luwaert - Ronse