Naast de materiaalkeuze is er uiteraard ook nog het type veranda. Bij Pauwels zijn de verschillende type veranda’s ondergebracht in Lines. Naargelang jouw persoonlijke smaak kan je kiezen voor een klassieke veranda met glazen dak (Glass Line) of voor een uitbreiding met plat dak (Kreativ Line). De meest klassieke is de uitvoering met glazen dak. Dit type veranda staat garant voor heel wat lichtinval, maar is niet ideaal gedurende de warmste maanden van het jaar omwille van het directe en overvloedige zonlicht. Een alternatieve oplossing is in dat geval een plat dak, al dan niet in combinatie met een glazen koepel. Alle type veranda’s zijn mogelijk, van modern tot klassiek. Ideaal als uitbreiding van uw woning voor alle seizoenen van het jaar.

aluminium veranda pauwels kreativ line
veranda glazen dak en aluminium dakprofielen