Onze veranda’s ademen puur vakmanschap. Alles wordt in eigen huis ontwikkeld, vervaardigd met hoogwaardig aluminium en geplaatst door onze eigen medewerkers. Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren kiest bewust om uitsluitend te werken met aluminium profielen. Als topproduct met eindeloos veel mogelijkheden is aluminium tijdloos, duurzaam, elegant, onderhoudsvriendelijk en licht. Bovendien is het een groen product: het kan oneindig gerecycleerd worden zonder kwaliteitsverlies! Een eigenschap waar Pauwels 100% achter staat. Uiteraard krijg je garantie op onze veranda’s! 

Ons computergestuurd productieproces staat voor een ongekende precisie en superieure afwerking. Onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers zorgen voor een perfecte eindassemblage bij u ter plaatse. Het is daarom niet verwonderlijk dat je bij Pauwels 10 jaar garantie krijgt op de productie én plaatsing. Bij Pauwels koopt je immers een veranda voor het leven.

 

Neem contact op voor meer info!