Droom je ervan om een prachtige veranda of uitbouw aan je woning toe te voegen? Of is het tijd om jouw ramen en deuren te vernieuwen? Of kocht je net een nieuwbouw en ben je op zoek naar een geschikte partij voor je ramen en deuren? Dan hebben wij goed nieuws!

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart, van 10:00 tot 18:00 uur, nodigen wij je van harte uit ons inspirerende opendeurweekend in onze showroom in Ninove (locatie: Brakelsesteenweg 462).

Tijdens ons opendeurweekend kan je onze realisaties in onze showroom bewonderen, inspiratie opdoen voor je eigen project en ontdekken hoe onze hoogwaardige ramen en deuren je huis transformeren. Onze ervaren medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen om de perfecte oplossing voor jouw woning te vinden.

 

Je kan rekenen op

  • Onze eigen studie- en engineeringdienst die klaar staan om de nieuwste trends en technieken in jouw project toe te passen;
  • Op Belgisch vakmanschap en kwaliteit;
  • Innovatieve en trendy oplossingen;
  • Vooruitstrevend, functioneel en duurzaam ontwerp;
  • 60 jaar ervaring en expertise inhouse;
  • Uniek maatwerk aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen.

Bovendien zijn er tijdens ons opendeurweekend speciale acties en aanbiedingen beschikbaar die je niet mag missen!

We kijken er naar uit om je te verwelkomen tijdens ons opendeurweekend op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024; telkens van 10 tot 18:00; om samen met jou aan een op maat gemaakte oplossing voor jouw woning te werken.

Voor bijkomende informatie en/of vragen contacteer ons via telefoon 054 41 46 76 of mail naar info@pauwelsaluminium.be.