Actiedagen Reynaers Aluminium: gratis isolatie upgradeErvaar de tijdloze elegantie met onze gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s tijdens de actiedagen van Reynaers Aluminium!

 

Echte schoonheid kom je maar zelden tegen. Daarom wil je ervan blijven genieten, het liefst een leven lang. Bij Pauwels veranda’s, ramen en deuren streven we ernaar om jouw huis te voorzien van duurzame en hoogwaardige aluminium toepassingen die blijvende schoonheid garanderen.

 

Tijdens deze actiedagen van Reynaers Aluminium, geldig van 1 t.e.m. 31 maart 2024, nodigen je graag uit om onze showroom te bezoeken. Tijdens deze actieperiode ontvang je een gratis isolatie upgrade, waardoor je kunt genieten van nog duurzamer wooncomfort. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem, krijg je het geavanceerde HI (High Insulation) systeem voor jouw ramen, deuren of veranda’s.

 

 

Naast de energiebesparingen die de isolatie upgrade met zich meebrengt, geniet je ook van een betere geluidsisolatie, waardoor je meer rust en privacy in huis ervaart. Bovendien draagt de verbeterde isolatie bij aan een verhoogde waarde van je woning, wat een slimme investering voor de toekomst is.

 

Maak nu een afspraak om onze showroom te bezoeken en ontdek hoe wij de schoonheid en duurzaamheid van je huis kunnen verbeteren. Voor bijkomende informatie en/of vragen contacteer ons via telefoon 054 41 46 76 of mail naar info@pauwelsaluminium.be.