Van 17 tot en met 25 februari opent de grootste bouwbeurs in België opnieuw zijn deuren. Dat willen we natuurlijk niet missen. Je vindt Pauwels dan ook in Paleis 5 van Brussels Expo op Batibouw.

Wat is er te zien op Batibouw 2024?

Batibouw is de grootste bouwbeurs van ons land. Honderden exposanten verzamelen in Brussels Expo en stellen hun expertise tentoon. Zo kan je er alles vinden van badkamers tot veranda’s en interieurinrichting. Ben je volop aan het verbouwen of moet je de eerste steen nog leggen? Dan is Batibouw de ideale beurs om inspiratie op te doen en voornamelijk te genieten van Batibouwcondities!

Batibouw is al meer dan 60 jaar de beurs voor particulieren, maar ook professionals. Het stimuleert inspiratie, verbindt bedrijven en zet innovatie op de voorgrond. Je ontdekt  de nieuwste technieken en toepassingen in de sector. Om die reden verzamelt Batibouw exposanten die innoveren in hun vak en kwaliteit op de eerste plaats zetten. Pauwels behoort tot één van die exposanten. Net zoals de vele andere exposnanten stellen ook wij innovatie voorop, zodat we onze klanten steeds de beste veranda/product kunnen garanderen.

Wat mag je verwachten van Pauwels op Batibouw?

Je kan eerst en vooral een interactieve stand terugvinden die je meeneemt in de wereld van Pauwels. Hier ervaar je wie we zijn en wat we maken. We nemen je ook mee in wat ons uniek maakt in de sector en welke waarden we hoog in het vaandel dragen. Kwaliteit en klantervaring zijn voor ons de belangrijkste aspecten bij het plaatsen van een veranda. Kwaliteit dragen we uit in onze materialen. Om dit te garanderen werken we uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit zoals glas van Reynaers en het beste aluminium. Ook onze plooiwerken doen wij volledig inhouse. Zo kunnen we het kwaliteitslabel van Pauwels op elke veranda drukken. Onze kwaliteitsmaatregelen beperken zich niet enkel tot het materiaal, maar ook het personeel moet voldoen aan onze standaarden. Van monteur tot ontwerper, we zoeken steeds dé geschikte persoon voor iedere job om kwaliteit voor de klant te garanderen. Regelmatige opleidingen, ervaring en een zelfkritische blik zorgen voor het mooiste resultaat voor onze klanten.

Waar vind ik Pauwels op Batibouw?

Van 17 tot en met 25 februari kan je Pauwels  terugvinden in Brussels Expo, Paleis 5. De Batibouwcondities van Pauwels beperken zich echter niet tot Paleis 5. Batibouw sluit 2 dagen de deuren, namelijk op dinsdag 20 en woensdag 21 februari. Omdat Pauwels steeds voor jou wil klaarstaan is onze showroom doorlopend open gedurende de gehele Batibouwperiode, ook op zondag. Als je langskomt in onze showroom zal je eveneens kunnen genieten van de Batibouwsfeer en voornamelijk Batibouwacties!

Batibouw bereiken

Wil je graag Batibouw eens ervaren of ben je op zoek naar een veranda? Bestel hier je tickets of mail naar info@pauwelsaluminium.be. Wij bieden gratis tickets aan zolang de voorraad strekt. Is het niet mogelijk voor jou om op Batibouw aanwezig te zijn? Kom dan zeker langs in onze showroom!

We kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!