Het staat vast dat een veranda een echte surplus is voor je woning. Zeker als je daarvoor je vertrouwen in Pauwels Veranda’s Ramen en Deuren legt. Maar welke factoren zorgen ervoor dat je uitbouw een nieuw elan geeft aan je huis? We leggen het je graag uit.

Er was licht …

En de eigenaars zagen dat het goed was! Wat is er beter dan het optimaal gebruikmaken van natuurlijk licht? Met onze grote glaspartijen breng je de zon binnen. Het brengt niet alleen jezelf en je gezinsleden tot leven, maar geeft ook een extra dimensie aan de ruimte. Alle lines van Pauwels Veranda’s Ramen en Deuren brengen zoveel mogelijk licht naar binnen. Maar als je volledig voor een maximale lichtinval wil gaan, dan is onze Glass Line the way to go!

Ruimte te over

Op zoek naar een nieuwe woonkamer of een kersverse speelruimte voor de kinderen? Daar is een veranda het ideale middel voor. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden! Je kan de keuken een nieuwe plaats geven. Vrienden kunnen zich nestelen in een lounge of iets drinken aan de pas gezette bar. Een trend van de laatste jaren is om de veranda om te vormen en te gebruiken als home office. Aangezien werkgevers sinds corona nog meer inzetten op thuiswerk is dit het ideale moment om je work-lifebalans van thuis uit te optimaliseren.

Buiten komt binnen

Een veranda zet je niet om je vervolgens te richten naar de rest van het huis. Het fungeert als poort naar de buitenwereld. Door een veranda te plaatsen maak je als het ware je huis en tuin één. En als dat nog niet genoeg is, kan je de natuur nog steeds wat dichter brengen. Versier je veranda met bloemen en planten om de lijn van buiten door te trekken in je woning.

Gezelligheid kent geen tijd

De hedendaagse veranda’s zijn al lang niet meer enkel een simpele uitbouw. Tegenwoordig wordt deze ruimte simpelweg het pronkstuk van je woning. Je ontvangt er je vrienden, nestelt je er ’s avonds met je gezin in de zetel of drinkt er een goed glas. Aan technologische mogelijkheden geen gebrek: domotica, Hi-Fi, Wifi … Alles wat ons leven makkelijker maakt, wordt moeiteloos in je nieuwe veranda geïntroduceerd.

Zie je jezelf al helemaal zitten in de veranda van je dromen? Contacteer ons, samen toetsen we je wensen af aan onze expertise.