Pauwels Werknemer van de maand Anja

Om de vele projecten van Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren tot een goed einde te brengen rekenen we dagelijks op iedere medewerker. Maak kennis met het Pauwels team, een vaste waarde in dit verhaal is Anja. Ze viert dit jaar haar twintigjarige loopbaan bij Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren. Verantwoordelijk voor de boekhouding en de commerciële administratie, draagt Anja sinds 2001 haar steentje bij aan het verwezenlijken van menig droom van onze klanten. “Na zovele jaren ligt de firma Pauwels mij ondertussen heel nauw aan het hart”, vertelt Anja. Ze verklapt ons graag waarom.

Prachtig product

Hoe lang werk je al bij Pauwels? 

“Ik ben hier aan de slag sinds 19 februari 2001.”

Hoe ziet een typische werkdag eruit voor jou?

“Er zit niet echt een regelmaat in mijn job. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de boekhouding en de commerciële administratie. Er is zodanig veel variatie in de verschillende taken die ik uitvoer dat ik niet echt een vast patroon heb in mijn werkdag.”

Waarom ben je bij Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren van start gegaan?

“Op het moment dat ik startte bij Pauwels waren ze voornamelijk op zoek naar iemand die de Duitse taal beheerste, ter ondersteuning van de opvolging van de Duitstalige dealers en klanten. Ik werkte op dat moment in Brussel, dus een job dicht bij huis binnen een familiebedrijf met een prachtig product was voor mij mooi meegenomen.”

Familiale sfeer

Waarom ben je nog steeds actief bij Pauwels?

“Eerst en vooral omdat ik mijn werk nog steeds heel graag doe, en omdat er zoveel variatie in mijn job zit. Na zovele jaren ligt de firma Pauwels mij ondertussen heel nauw aan het hart. Zoals gezegd is de woon-werkafstand ook uiterst ideaal. Het zorgt er allemaal voor dat het voor mij steeds opnieuw een uitdaging is mijn steentje bij te dragen aan de verwezenlijking van menig droom van onze klanten. Fier op mijn Pauwels!”

Als familie of vrienden jou zouden vragen om Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren als bedrijf te omschrijven, wat zou je dan zeggen? Welke troeven zou je zeker aanhalen?

“Pauwels staat toch wel gekend als een kwalitatief bedrijf, met de nodige ervaring en deskundigheid. Er worden hele mooie projecten gerealiseerd, waarbij op sommige momenten het volledige Pauwels team wordt uitgedaagd. Er is een goed contact tussen de collega’s onderling, waardoor je toch nog kan spreken van een familiale sfeer op de werkvloer.”