Nu we allemaal steeds meer telewerken, is het belangrijk om een duidelijk onderscheid te kunnen maken tussen werk en privé. Hierdoor is de home-office in opmars. 

Home-office in opmars

Of je nu zelfstandig bent of van thuis uit moet werken, één van de belangrijkste kenmerken van een thuiskantoor is privacy. Dit wil niet zeggen dat dit per se een afgesloten ruimte hoeft te zijn. 

Zowel een uitbreiding aan je bestaande woning als een vrijstaande veranda kunnen perfect dienst doen als een home-office waar je een mooi plekje kan voorzien om een hele dag geconcentreerd te werken, of jouw administratie in orde te brengen. We geven jou graag wat meer uitleg waarom een Pauwels uitbreiding uitermate geschikt is als thuiskantoor

Voldoende zonlicht

Om te zorgen voor genoeg energie overdag is het belangrijk dat er voldoende zonlicht binnen kan komen. De grote glaspartijen en minimale profielen die we kunnen aanbieden zijn hier een mooi voorbeeld van. 

Heb je op een bepaald moment van de dag last van de zon die in je scherm schijnt? Dit kan makkelijk opgelost worden door het integreren van buitenscreens op de ramen en/of de koepel van jouw constructie. 

Frisse lucht

Ook frisse lucht kan voor een extra boost zorgen tijdens je werkdag. Dankzij een openvallend, opendraaiend of openschuivend raam kan de frisse lucht binnenkomen. Het is ook mogelijk om verluchtingsroosters boven de ramen te voorzien, voor een maximale luchtcirculatie in jouw veranda. 

Bij Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren denken we graag met je mee in functie van jouw persoonlijke project. Kom langs in onze showroom om je te laten inspireren en uitleg te krijgen van onze deskundige vertegenwoordigers.