Om het ultieme buitengevoel tot zijn recht te laten komen, werd de Outdoor Line toegevoegd aan het gamma van Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren. Daarom zetten we deze graag eens in de kijker. Onze Outdoor Line omvat twee verschillende categorieën: pergola of poolhouse. Beide categorieën geven een nieuwe betekenis aan het ‘buitenleven’. Koken in de tuin, genieten van het buitenterras, ontspannen in de perfecte mancave … De Outdoor Line biedt tal van mogelijkheden en is een échte meerwaarde voor jouw woning!

De Outdoor Line geeft een nieuwe betekenis aan ‘buitenleven’

Wist je dat de Outdoor Line gekenmerkt wordt door een plat dak of een glazen dak? De pergola wordt aangebouwd, maar een poolhouse kan vrijstaand worden gebouwd. Wil je graag jouw pergola afsluiten met glazen beschermingswanden voor de nodige beschutting tegen regen, zon of wind? Geen enkel probleem! 

Pergola 

 Outdoor Line

Dankzij een pergola geniet je elk seizoen van jouw buitenterras. Ze zorgt voor de nodige schaduw op warme dagen, biedt bescherming tegen regen en wind in het najaar en houdt de warmte van de buitenkachel vast tijdens de koude winterdagen. Met een pergola van Pauwels geef je jouw terras ongetwijfeld een nieuw leven!

Pergola’s zijn een échte meerwaarde voor jouw woning. Ze zorgen voor een unieke sfeer, die jouw tuin of terras net dat tikkeltje extra geven. Een gezellig hoekje waar je kan genieten van de avondzon of een beschutte plaats om te tafelen. 

Bekijk hier realisaties van de pergola.

Poolhouse

Pool house - Outdoor Line

Geef jouw tuin éxtra karakter met een poolhouse of terrasoverkapping. Ideaal als mancave, buitenbar, ontspanningsruimte voor de kinderen of loungeruimte om gezellig samen te komen na een drukke werkdag. De poolhouse is niet langer een technische ruimte voor het zwembad, maar een echte volwaardige leefruimte. De invulling van een poolhouse is eindeloos!

Bekijk hier realisaties van het poolhouse.