Glass Line in de kijker: een constante in ons aanbod is de veranda zoals die al jarenlang is gekend door het grote publiek: glazen dak, gebouwd tegen het huis of losstaand en met directe toegang tot de tuin. 

Aanbouw met glazen dak

Met de Glass Line geven we een antwoord op de blijvend actuele trend, uiteraard volledig aangepast aan de huidige eisen op het vlak van esthetiek en techniek. Kortom, een smaakvolle glasconstructie die teruggaat naar de essentie! De ruime lichtinval en de eindeloze afwerkingsmogelijkheden maken van dit ontwerp een topper binnen het Pauwels gamma. 

In ons aanbod wordt de Glass Line ingedeeld volgens 2 types: met profielen of met glazen vinnen. Wat is nu net het verschil tussen beide? We vertellen het jou graag!

Profielen

Onze Glass Line wordt standaard met aluminium profielen voorzien, die een breedte hebben van slechts 55 mm. We kunnen deze profielen nog fijner aanbieden, zodat deze een breedte van maar 15 mm hebben. Dit zorgt ervoor dat de aluminium dakprofielen tot een absoluut minimum herleid kunnen worden. Op onderstaande foto’s kan je het verschil tussen deze twee dakprofielen duidelijk zien.  

Glazen vinnen 

Om te zorgen voor een maximale lichtinval bij een Glass Line is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor glazen vinnen. Hierbij worden er glazen dakvinnen gebruikt in plaats van de standaard aluminium dakprofielen. Zo bestaat het dakgedeelte uitsluitend uit glas en creëer je een unieke glasconstructie. 

Heerlijk buitengevoel

De Glass Line veranda vormt de perfecte verlenging van uw tuin en wordt volledig afgestemd op de stijl en uitstraling van jouw woning. Zo past hij perfect in het geheel. De afwerkingsmogelijkheden zijn zowel qua vorm, kleur als uitrusting eindeloos. Zonwering wordt op een discrete manier ingebouwd. Verlichting wordt op maat geïntegreerd. Daarnaast zorgen onze hoogwaardige aluminiumprofielen voor een perfecte thermische en geluidsisolatie!

Bekijk hier onze realisaties van de Glass Line!