Een veranda voor het leven. Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren onderscheidt zich ongetwijfeld in hun totaalaanpak. We creëren niet enkel de veranda van jouw dromen, maar denken ook mee en begeleiden jou nauwgezet bij alle stappen in het proces. 

Ontwerp, offerte en vergunning

Na een contactaanvraag , komt één van onze vertegenwoordigers langs bij jou thuis. We bekijken de mogelijkheden voor de veranda van jouw dromen. Hierbij houden we rekening met de oriëntatie, lichtinval en bestemming van de ruimte. Nadien wordt een ontwerp en offerte opgemaakt, tot die helemaal goed zit. 

Eens de offerte is goedgekeurd, stellen we een gedetailleerde planning op. We begeleiden jou bij het aanvragen van een bouwvergunning of het afronden van een meldingsplicht.     

Ontwerpfase

Voorbereidende werken

Na het opmaken van een plan voor de fundering, gaan we van start met de voorbereidende werken. Hiermee bedoelen we de grondwerken: het gieten van de fundering, het leggen van de blauwe steen, … De coördinatie hiervan gebeurt door ons. Zo heb je dus één aanspreekpunt. Het is uiteraard wel mogelijk om met een eigen aannemer te werken. 

Eens de voorbereidende werken zijn afgerond, wordt de leefruimte opgemeten door ons technisch team. In deze fase worden de laatste (kleine) details besproken. 

Uitvoer van project van A tot Z

Productie en plaatsing

Nadien gaan we van start met de productie van jouw veranda! Ons productieproces is computergestuurd en garandeert ongekende precisie en superieure afwerking. 

Productieproces afgerond? Dan is het zover! We plaatsen jouw veranda en voeren jouw project van A tot Z uit. Ieder detail wordt afgewerkt!

Onze totaalaanpak in een notendop!