Aanbouw met plat dak 

De Kreativ Line, gekenmerkt door een plat dak, is meer dan een uitbreiding van jouw woning. Deze topper onder onze creaties is maximaal geïntegreerd en tilt jouw woning naar een hoger niveau. Een superieure afwerking op maat, modern of klassiek, zorgt voor de finishing touch. Jouw veranda wordt een volwaardige ruimte waar je kan genieten van rust, licht en éxtra ruimte!

De Kreativ Line wordt opgedeeld in 6 verschillende types: modern, minimal, lounge, cube, classic of vintage. 

Kreativ Line modern

Met de Kreativ Line Modern kies je voor een hedendaagse uitvoering van de klassieke veranda. Ontwerp jouw eigen creatie met een afwerking op maat: vaste ramen, schuiframen, draai-kipsystemen, openvallende ramen, ingebouwde verlichting, glaskoepel, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit type wordt gekenmerkt door: een eigentijdse moderne uitstraling, strakke aluminium gootafwerking en grote glaspartijen met of zonder profielen.

Kreativ Line minimal

Deze tijdloze line is ontworpen voor wie droomt van een ultramoderne, strakke en minimalistische look. De ramen worden opgetrokken tot aan de dakrand. Het plafond “valt” als het ware achter de ramen naar beneden. Ingebouwde verlichting, glashoeken, glas aan glas gevels, ingebouwde dorpels, geïntegreerde dakgoten, … Aan elk detail is gedacht. Om het ontwerp zo licht mogelijk te maken, werd gekozen voor fijne profielen, uiteraard zonder in te boeten aan kwaliteit. Kortom, een ultramoderne en tijdloze veranda die jouw woning de uitstraling geeft die het verdient!

Kreativ Line lounge

Deze line werd ontworpen door de architecten Graux & Baeyens. Een totaal nieuwe benadering van de veranda: gedurfd en modern, elegant en geraffineerd, minimalistisch en uitgesproken hedendaags. Het resultaat: een nieuwe generatie van veranda’s! Deze Line wordt verder gekenmerkt door een vinmotief als dakoversteek in combinatie met minimalistische ramen. 

Kreativ Line cube

Deze line is een afgeleide van de Kreativ Line Lounge waarbij het vinmotief wordt vervangen door een “cube” effect. De invulling van de verticale elementen zijn volledig op maat te ontwerpen. 

Kreativ Line classic

De Kreativ Line classic is de klassieker in het Pauwels gamma en het resultaat van een zoektocht naar meer comfort. Een klassieke uitstraling, geprofileerde aluminium dakoversteek en glaspartijen met of zonder kruishouten en sierpanelen kenmerken deze line. Als volwaardige uitbreiding van de woonruimte zorgt deze veranda voor een harmonieus geheel en een optimaal wooncomfort. 

Kreativ Line vintage

Met de vintage Line keren we terug naar de nostalgische orangerie uit de 19de eeuw, geoptimaliseerd met de innovatieve technieken van vandaag. De orangerie van vandaag is veel meer dan een binnentuin. Het is een ruimte die onlosmakelijk verbonden is met de woning, maar toch haar eigen unieke karakter heeft. De Kreativ Line vintage is een toonbeeld van elegantie, tijdloos design en afwerking van een ongekende kwaliteit!

Benieuwd naar onze realisaties van de Kreativ Line? Bekijk ze hier.