Kreativ Line veranda

Aan de realisatie van een droomproject, hier de Kreativ Line veranda, gaan heel wat stappen vooraf: van afbraak over opbouw tot uiteindelijk resultaat.

Om je een idee te geven hoe zo’n project precies wordt uitgevoerd, vonden we het een leuk idee om een concrete realisatie te tonen via een timelapse. Familie Bollens koos voor onze Kreativ Line Modern bij de uitwerking van hun droomproject. Bekijk hieronder hoe hun project precies tot stand kwam.

VERANDA MET PLAT DAK BIEDT TAL VAN MOGELIJKHEDEN

De Kreativ Line, gekenmerkt als een veranda met plat dak, is meer dan een uitbreiding van jouw woning. Deze topper onder onze creaties is maximaal geïntegreerd en tilt jouw woning naar een hoger niveau. Een superieure afwerking op maat, modern of klassiek, zorgt voor de finishing touch. Jouw veranda wordt een volwaardige ruimte waar je kan genieten van rust, licht en éxtra ruimte!

VIND DE STIJL DIE BIJ JE PAST

Ben jij fan van een veranda met plat dak? De Kreativ Line is ontwikkeld om aan te sluiten bij elk type woning. Bij Pauwels hebben we deze line zelf nog eens onderverdeeld in zes verschillende types. Dit om jou een beter idee te geven in verband met alle mogelijkheden. Hieronder geven we een korte toelichting over de verschillende stijlen die we aanbieden.

 

Bij Pauwels Veranda’s koop je een veranda voor het leven. Wij begeleiden jou nauwgezet bij alle stappen!

Kreativ Line veranda