Pauwels Veranda's, Ramen en Deuren Opendeurdagen 21 en 22 september 2024

Laat je woning stralen met een prachtige veranda, uitbouw of nieuwe ramen en deuren!

 

Pauwels Veranda's, Ramen en Deuren Opendeurdagen 21 en 22 september 2024

Heb je altijd al gedroomd van een schitterende veranda of een stijlvolle uitbouw? Is het tijd om je ramen en deuren te vernieuwen, of ben je bezig met een nieuwbouwproject en zoek je een betrouwbare partner voor je ramen en deuren? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

 

Op zaterdag 21 en zondag 22 september, telkens van 10:00 tot 18:00 uur, nodigen we je van harte uit voor ons opendeurweekend in onze showroom in Ninove, gelegen aan de Brakelsesteenweg 462.

 

Tijdens dit speciale weekend krijg je de kans om onze prachtige realisaties in onze showroom te bewonderen en volop inspiratie op te doen voor je eigen project. Ontdek hoe onze hoogwaardige ramen, deuren, veranda’s en uitbouwen je woning kunnen transformeren. Ons ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar de perfecte oplossing voor jouw woning.

 

Wat mag je verwachten?

  • nieuwste trends en technieken om te integreren in jouw project.
  • Belgisch vakmanschap van de hoogste kwaliteit.
  • Innovatieve, trendy en duurzame oplossingen.
  • Vooruitstrevend en functioneel design.
  • Meer dan 60 jaar ervaring en expertise onder één dak.
  • Uniek maatwerk dat volledig is afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we tijdens ons opendeurweekend exclusieve acties en aanbiedingen die je niet wilt missen!

 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 21 en zondag 22 september 2024, van 10:00 tot 18:00 uur, om samen met jou de ideale oplossing voor jouw woning te creëren.

 

Voor bijkomende informatie en/of vragen contacteer ons via telefoon 054 41 46 76 of mail naar info@pauwelsaluminium.be.