PAUWELS VERANDA’S, RAMEN EN DEUREN

Pauwels maakt reeds meer dan 60 jaar veranda’s, ramen en deuren van topkwaliteit.
Eigen plaatsingsploegen, moderne technieken en topproducten staan garant voor een niet te evenaren kwaliteit.

JOUW VERANDABOUWER IN NINOVE

JOUW ADRES VOOR ALUMINIUM MAATWERK

pauwels ramen

RAMEN

Bij Pauwels hebben we het juiste raam voor elke type woning. Onze aluminium ramen zijn de perfecte mix van esthetiek en thermische isolatie. Ga jij voor de steellook of minimalistische stijl?

SCHUIFRAMEN

Onze aluminium schuiframen zorgen voor een perfecte overgang tussen binnen en buiten. Een maximum aan glas met een minimum aan aluminium? Een openschuivende hoek creëren? Ontdek onze verschillende oplossingen voor jouw project.

pauwels schuiframen
pauwels schuiframen

SCHUIFRAMEN

Onze schuiframen zorgen voor een perfecte overgang tussen binnen en buiten. Een maximum aan glas met een minimum aan aluminium? Een openschuivende hoek creëren? Ontdek onze verschillende oplossingen voor jouw project.

pauwels deuren

DEUREN

Deuren zijn meer dan de toegang tot je woning. Onze deuren zijn super isolerend, duurzaam, inbraakveilig, beschikbaar in verschillende stijlen, … Welke van onze aluminium deuren past best bij jouw woning?

VOUWWANDEN

Onze vouwwanden bieden een oplossing voor projecten waarbij het grootste deel van het raam volledig geopend dient te worden. Zo bekom je een optimale integratie tussen tuin en terras.

pauwels vouwwanden
pauwels vouwwanden

VOUWWANDEN

Onze vouwwanden bieden een oplossing voor projecten waarbij het grootste deel van het raam volledig geopend dient te worden. Zo bekom je een optimale integratie tussen tuin en terras.

LAAT JE INSPIREREN

Laat je inspireren door onze verschillende realisaties.

KREATIV LINEModern
RAMEN & DEURENProfessioneel
KREATIV LINEVintage
KREATIV LINEMinimal
KREATIV LINELounge
KREATIV LINEVintage

Dankzij Pauwels genieten we nu alle dagen van ons favoriete plekje in huis!

Al van bij het eerste contact kregen we onmiddellijk een goed gevoel bij Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren. De afgevaardigde gaf ons uitstekend advies en meteen zagen we de constructie die we voor ogen hadden levendig voor ons. Met de plaatsing kwam onze droom uit en merkten we meteen de perfecte kwaliteit en de mooie afwerking op. Alles verliep vlekkeloos dankzij de professionaliteit van een team van ervaren monteurs. Ook met de dienst-na-verkoop verliep het contact heel goed. Dankzij Pauwels genieten we nu alle dagen van ons favoriete plekje in huis!

Jan

Zéér geslaagd project!

Zéér geslaagd project! Wij willen ALLE medewerkers van de firma Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren van harte bedanken voor hun inzet, professionalisme en vlotheid in de omgang.

Fam. Desmet - Devos

Heel veel vertrouwen in de totaalafwerking van onze uitbouw!

Onlangs werd gestart met de bouw van onze veranda. Ik wil toch niet nalaten eventjes te zeggen dat ik tot nu toe heel tevreden ben over de manier van werken bij de plaatsing. Een pluim hierbij voor al jullie plaatsers. De professionaliteit waarmee gewerkt werd aan onze uitbouw was sprekend. Er is zeker oog voor detail en afwerking. Hoewel er nog een paar zaken moeten afgewerkt worden, heb ik heel veel vertrouwen in de uiteindelijke totaalafwerking van onze uitbouw. Alles werd ter plaatse doorgesproken met de plaatsers, niks was hen te veel, als ze twijfelden over iets stelden ze de vraag... Kortom, ik ben tot nu toe heel content en vond dat dat ook eens mocht gezegd worden.

Pieter D. W.

Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere mensen met bouw- of verbouwplannen!

Bedankt voor de snelle afwerking. Ik wil bij deze ook een dikke pluim geven aan alle medewerkers van Pauwels die wij over de vloer hebben gehad, zonder uitzondering. Zij zijn niet alleen vakbekwaam en serieus, maar ze hebben ook een heel positieve uitstraling tijdens hun werk, wat je als klant direct een goed gevoel geeft. Geef deze boodschap aub aan hun door en zorg dat ze zo blijven! Jullie hebben goede mensen, wat uiteindelijk resulteert in goed werk. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere mensen met bouw- of verbouwplannen. Een DIKKE proficiat aan allen dus!

Fam. Larivière-Fardeau

Na jarenlang zoeken onze droomveranda kunnen realiseren!

Bij deze willen wij u van harte bedanken voor uw luisterbereidheid, geduld, perfectie en vakkennis. Daardoor hebben wij na jarenlang zoeken onze droomveranda kunnen realiseren. Alle knelpunten werden door u tot in de puntjes opgelost. Doe zo voort.

Fam. Verbruggen - Zwalm

MEER INFO, AFSPRAAK GEWENST OF PROFESSIONEEL ADVIES NODIG?

Onze professionals staan klaar om je raad en deskundig advies te geven.