Isolatieupgrade Reynaers

Echte schoonheid kom je maar zelden tegen. Daarom wil je ervan blijven genieten, het liefst een leven lang. Bij Pauwels werken we uitsluitend met Reynaers Aluminium voor het vervaardigen van onze aluminium ramen, deuren en veranda’s. Reynaers Aluminium geeft je woning die toets van blijvende schoonheid met duurzame, hoogkwalitatieve toepassingen aluminium. Helemaal in lijn met jouw smaak en persoonlijkheid, als ultieme expressie van pure levenskwaliteit. De innovatie en passie komt van ons. Het woonplezier is voor jou, een leven lang.

 

Reynaers Aluminium isolatie upgrade oktober

 

Graag nodigen we je uit in onze showroom tijdens de actiedagen van Reynaers Aluminium.

Adres showroom: Brakelsesteenweg 462 in Ninove

 

*Gratis isolatie upgrade tot en met 15 oktober 

Deze actiedagen vinden plaats tot en met 15 oktober. Tijdens de actie krijg je een gratis isolatie upgrade voor duurzaam woonplezier. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je het HI (High Insulation) systeem voor jouw Pauwels ramen, deuren en veranda.

 

Maak een afspraak in onze showroom of spring gewoon binnen tijdens de openingsuren!

 

* Actie enkel geldig voor particulieren.

Geoptimaliseerd door Optimole