Opendeurmaand Mei gratis vliegenramen bij aankoop veranda

acties op veranda's bij pauwels

 

Een veranda volledig naar je wensen en budget? Daarvoor doe je beroep op jouw verandaspecialist, Pauwels! Inspiratie nodig voor een aluminium veranda? Laat je in onze 1.500m2 showroom te Ninove prikkelen door de prachtige toonzaalmodellen uit onze verschillende lijnen. De specialisten op de vloer begeleiden je graag doorheen het hele aanbod en bieden een antwoord op al je vragen. Bij Pauwels lopen er tijdelijk interessante acties op veranda’s, ramen en deuren. Ontdek ze allemaal!

 

Acties op veranda’s: 6% BTW gratis

Van 15 maart t.e.m. 15 april 2023 schenken we je *6% BTW op je nieuwe veranda! Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Kreativ Line, Glass Line en Outdoor Line. Bij Pauwels veranda’s ben je zeker van Belgisch vakmanschap met hoogwaardige materialen. Kom vrijblijvend langs en krijg een gratis prijsofferte en advies. Samen geven we vorm aan jouw persoonlijke woondromen!


*Lees hier de actievoorwaarden van de Pauwels BTW actie op veranda’s.

 

Kom langs tijdens het opendeurweekend

Zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023

Bezoek ons tijdens het opendeurweekend op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 en geniet van interessante condities op je veranda’s, ramen en deuren. Enkel tijdens dit opendeurweekend geniet je ook van de *6% BTW actie op aluminium ramen en deuren. Het loont dus zeker de moeite om langs te komen!

*Info en voorwaarden van de Pauwels BTW actie op ramen en deuren in de showroom.

 

Gratis isolatieupgrade op ramen en deuren

Kon je er niet bij zijn tijdens ons opendeurweekend en heb je de 6% BTW-actie op ramen en deuren gemist? Niet getreurd! Want nog tot en met 31 maart 2023 geniet je van een gratis Reynaers isolatieupgrade op Pauwels ramen en deuren. Meer informatie over de gratis isolatieupgrade op ramen en deuren lees je hier.

 

Wil jij graag genieten van onze acties op veranda’s, ramen en deuren? Maak online een afspraak in onze showroom.

Zo ben je zeker dat onze specialisten je voldoende kunnen informeren en adviseren. Uiteraard ben je ook zonder afspraak steeds welkom in onze toonzaal te Ninove. 

Tot snel!

– Team Pauwels