Echte schoonheid kom je maar zelden tegen. Daarom wil je ervan blijven genieten, het liefst een leven lang. Bij Pauwels werken we uitsluitend met Reynaers Aluminium voor het vervaardigen van onze aluminium ramen en deuren. Reynaers Aluminium geeft je woning die toets van blijvende schoonheid met duurzame, hoogkwalitatieve toepassingen aluminium. Helemaal in lijn met jouw smaak en persoonlijkheid, als ultieme expressie van pure levenskwaliteit. De innovatie en passie komt van ons. Het woonplezier is voor jou, een leven lang.

 

 

Graag nodigen we je uit in onze showroom tijdens de actiedagen van Reynaers Aluminium.

Adres showroom: Brakelsesteenweg 462 in Ninove

 

*Gratis isolatie upgrade tot 31 maart 

Deze actiedagen vinden plaats tot 31 maart. Tijdens de actie krijg je een gratis isolatie upgrade voor duurzaam woonplezier. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je het HI (High Insulation) systeem voor jouw Pauwels ramen en deuren.

 

Maak een afspraak in onze showroom of spring gewoon binnen tijdens de openingsuren!

 

* Actie enkel geldig voor particulieren. Actie niet geldig op Pauwels veranda’s.

Geoptimaliseerd door Optimole